Thursday 18 July 2024
Thursday 18 July 2024

Kur fati të ndjek; me 100 euro siguron një pikturë të Picasso me vlerë 1 milion euro

  Fati vjen atëherë kur nuk e pret.   Një qytetare italiane, me vetëm 100 euro ka arritur të fitojë një pikturë të artistit spanjoll, Pablo Picasso vlera e së cilës kap shifrën 1 milion euro.   Rreth 51.000 bileta që kushtonin 100 euro u shitën në ankand e duket se fatlumja ishte një italiane […]

Si të vizitojmë muzetë dhe galeritë e artit nga shtëpia

Faqet e internetit përmes realitetit virtual po sigurojnë biletën drejt shfaqjeve kulturore për këdo që ndodhet në karantinë.   Platforma si “Google Arts and Culture” kanë hapur dyert drejt udhëtimit elektronik për më shumë se  2 mijë institucione kulturore në mbi 80 shtete.   Një ndër to është Muzeu Guggenheim në Spanjë. Vizitorët mund të shohin online […]

Kur fati të ndjek; me 100 euro siguron një pikturë të Picasso me vlerë 1 milion euro

Fati vjen atëherë kur nuk e pret.   Një qytetare italiane, me vetëm 100 euro ka arritur të fitojë një pikturë të artistit spanjoll, Pablo Picasso vlera e së cilës kap shifrën 1 milion euro.   Rreth 51.000 bileta që kushtonin 100 euro u shitën në ankand e duket se fatlumja ishte një italiane […]

Si të vizitojmë muzetë dhe galeritë e artit nga shtëpia

Faqet e internetit përmes realitetit virtual po sigurojnë biletën drejt shfaqjeve kulturore për këdo që ndodhet në karantinë.   Platforma si “Google Arts and Culture” kanë hapur dyert drejt udhëtimit elektronik për më shumë se  2 mijë institucione kulturore në mbi 80 shtete.   Një ndër to është Muzeu Guggenheim në Spanjë. Vizitorët mund të shohin online […]

  • © 2017 Albanian Profile Të gjitha të drejtat e rezervuara