Monday 24 June 2024
Monday 24 June 2024

Udhëtarët nuk zgjedhin aeroportin e Kukësit: Prej  dy muajsh s’ka fluturime, rinisin në shkurt

  Prej dy muajsh fluturimet përmes aeroportit ndërkombëtar te Kukësit janë ndërprerë.   Dy kompanitë ajrore Air Albania dhe Helvetica nuk kanë programuar fluturime të tjera dhe sipas drejtorit të aeroportit Altin Progonati kjo ndërprerje ka të bëjë me rënien e fluksit te fluturimeve apo edhe udhëtareve për sezonin e dimrit.   Fluturimet pritet te […]

Nisin punimet për aeroportin e Vlorës: Do të jetë më i madhi në vend

  Gjatë ditës së sotme është njoftuar nisja e punimeve për aeroportin e Vlorës. Në fjalimin e mbajtur, ministrja Balluku është shprehur se: “Është gëzim i madh që 109 vjetori përkon me një vit të shënuar për Vlorën dhe për Shqipërinë. Aeroporti i Vlorës ka qenë dhe plani kryesor i fokusit të qeverisë, ky është […]

Parkimi në TIA

Vendet e parkimit ndodhen pranë ndërtesës së terminalit të ri dhe mund të përdoren nga çdo udhëtar që vjen apo niset nga Aeroporti. TIA [...]

Si shkohet në Aeroportin Ndërkombëtar Nënë Tereza

Shërbimi taksi, TIA TAXI Rruga më e shpejtë për të arritur në TIA është me taksi e cila ofrohet në të gjithe qytetet e Shqipërisë dhe [...]

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës Nënë Tereza (TIA)

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës Nënë Tereza (më para: Aeroporti i Rinasit) në Rinas është aeroporti i kryeqytetit dhe njëkohësisht i vetmi aeroport ndërkombëtar i Shqipërisë për fluturime civile. Tirana International Airport “Nënë Tereza” luan një rol të rëndësishëm për vendet që ndodhet në Gadishullin e Ballkanit. Ky aeroport shërben, përveç të tjerave, për transportin ajror […]

Udhëtarët nuk zgjedhin aeroportin e Kukësit: Prej  dy muajsh s’ka fluturime, rinisin në shkurt

Prej dy muajsh fluturimet përmes aeroportit ndërkombëtar te Kukësit janë ndërprerë.   Dy kompanitë ajrore Air Albania dhe Helvetica nuk kanë programuar fluturime të tjera dhe sipas drejtorit të aeroportit Altin Progonati kjo ndërprerje ka të bëjë me rënien e fluksit te fluturimeve apo edhe udhëtareve për sezonin e dimrit.   Fluturimet pritet te […]

Nisin punimet për aeroportin e Vlorës: Do të jetë më i madhi në vend

Gjatë ditës së sotme është njoftuar nisja e punimeve për aeroportin e Vlorës. Në fjalimin e mbajtur, ministrja Balluku është shprehur se: “Është gëzim i madh që 109 vjetori përkon me një vit të shënuar për Vlorën dhe për Shqipërinë. Aeroporti i Vlorës ka qenë dhe plani kryesor i fokusit të qeverisë, ky është […]

Parkimi në TIA

Vendet e parkimit ndodhen pranë ndërtesës së terminalit të ri dhe mund të përdoren nga çdo udhëtar që vjen apo niset nga Aeroporti. TIA siguron në total 490 vende parkimi, 240 prej të cilave janë të mbuluara (P1) dhe 250 janë të pambuluara (P2), për pasagjerët si dhe për klientët e tjerë. Tarifat për shërbimet […]

Si shkohet në Aeroportin Ndërkombëtar Nënë Tereza

Shërbimi taksi, TIA TAXI Rruga më e shpejtë për të arritur në TIA është me taksi e cila ofrohet në të gjithe qytetet e Shqipërisë dhe në të gjitha zonat e banuara. Udhëtimi nga Tirana International Airport për në qëndrën e Tiranës zgjat 20-25 minuta, në varësi të trafikut dhe kushton 2500 LEK ose (20 […]

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës Nënë Tereza (TIA)

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës Nënë Tereza (më para: Aeroporti i Rinasit) në Rinas është aeroporti i kryeqytetit dhe njëkohësisht i vetmi aeroport ndërkombëtar i Shqipërisë për fluturime civile. Tirana International Airport “Nënë Tereza” luan një rol të rëndësishëm për vendet që ndodhet në Gadishullin e Ballkanit. Ky aeroport shërben, përveç të tjerave, për transportin ajror […]

Të drejtat e pasagjerëve në TIA

Ju është mohuar imbarkimi? Anulim fluturimi? Vonesa të gjata? Ka humbur bagazhi?   Në shkurt të vitit 2005, hyri në fuqi rregullorja e BE 261/2004. Kjo rregullore përcakton rregullat e përbashkëta mbi kompensimin dhe asistencën e pasagjerëve në situata të caktuara. Ky legjislacion zbatohet për pasagjerët të cilët janë duke u nisur nga aeroporte që […]

Kërkesa të veçanta në TIA

Informacion Shërbime të veçanta mund të ofrohen për pasagjerët me aftësi të kufizuara, fëmijët që udhëtojnë vetëm (nga 6 deri në 12 vjeç), për ata që udhëtojnë me fëmijë dhe për pasagjerët që kanë të nevojshme një menu të veçantë. Ju lutem informoni kompaninë ajrore për kërkesat që keni përpara se të blini biletën ose […]

  • © 2017 Albanian Profile Të gjitha të drejtat e rezervuara