e shtunë 16 janar 2021
e shtunë 16 janar 2021

 

Ish-ministrja socialiste, Mimi Kodheli, ka marrë sot një detyrë të lartë në NATO.

 

Politikania shqiptare është zgjedhur zëvendëspresidente e Asamblesë Parlamentare të NATO-s, duke u bërë kështu e para shqiptare në një një pozicion të tillë të një organizate ndërkombëtare.

 

“Sot, në Seancën e saj Plenare të datës 23 nëntor 2020, Asambleja Parlamentare e NATO-s zgjodhi (me unanimitet të plotë) zonjën Mimi Kodheli në postin e Zëvendëspresidentes së Asamblesë Parlamentare të Organizatës së Traktatit të Atlantikut të Veriut.

 

Zonja Mimi Kodheli, e cila është aktualisht Kryetare e Komisionit Parlamentar për Politikën e Jashtme dhe Kryetare e Delegacionit parlamentar shqiptar ne Asamblene NATO, bëhet kështu e para shqiptare që zgjidhet në një një pozicion të tillë të një organizate ndërkombëtare”, thuhet në njoftim.

 

 

  • © 2017 Albanian Profile Të gjitha të drejtat e rezervuara