Friday 14 June 2024
Friday 14 June 2024

Vendet e parkimit ndodhen pranë ndërtesës së terminalit të ri dhe mund të përdoren nga çdo udhëtar që vjen apo niset nga Aeroporti.

TIA siguron në total 490 vende parkimi, 240 prej të cilave janë të mbuluara (P1) dhe 250 janë të pambuluara (P2), për pasagjerët si dhe për klientët e tjerë.

Tarifat për shërbimet e parkimit e kanë të përfshirë taksën TVSH dhe janë si më poshtë:

 

Koha e qëndrimit        Tarifa në Lek

0-24 orë                      Parkingu P1                Parkingu P2

0-7 minuta                  Pa pagesë                   Pa pagesë

7 min – 1 orë               150                                  120

1 – 4 orë                      240                                   190

4 – 7 orë                      360                                 300

7 – 12 orë                    480                                 300

12 – 24 orë                  720                                 300

 

Pas ditës së parë                     Parkingu P1                Parkingu P2

0-24 orë                                           600                           300

 

 Abonime                    Zone P1                      

1 javë                              3.000

1 muaj                            10.800

1 vit                                 100.000

Note: Please make sure to receive your subscription 10 minutes after your entry at the cashier.

 

Përshëndetu dhe Fluturo

Në prill 2012, Tirana International Airport shpk ka implementuar projektin Përshëndetu dhe Fluturo. Zona përpara ndërtesës së terminalit do të menaxhohet nga operatori i parkimit dhe do të bëhet një zonë me tarifa shumë të larta parkimi, në rast se ju do të shpenzoni më shumë se 4 minuta kohë për të përshëndetur pasagjerin tuaj. Mënyra e faturimit përfshirë TVSH-në për shërbimin në fjalë është si vijon:

 

Koha e qëndrimit        Pagesa

0    –  4  Minuta           Pa pagesë

4   –  10 Minuta           300 lekë

10 –  30 Minuta           500 lekë

30  – 60 Minuta           1 000 lekë

 

Në rast se dëshironi informacion të mëtejshëm kontaktoni:

Tel: +355 69 40 45 923

  • © 2017 Albanian Profile Të gjitha të drejtat e rezervuara