Thursday 18 July 2024
Thursday 18 July 2024

 

Pas prezantimit të protokollit të plazhit për këtë vit, në jug të vendit kanë nisur përgatitjet. Operatorët janë të ndarë në mendime sa i përket zbatueshmërisë së tij.

 

Të vetëdijshëm se ky sezon nuk është i zakonshëm, operatorët turistike vëmendjen e kanë kthyer tek pushuesit vendas, ndaj dhe premtojnë ulje çmimesh, ndërsa nga bashkia kërkojnë përjashtim nga taksa e plazhit.

 

Bregdeti i rivierës shqiptare është mahnitës, ndaj prej vitesh është kthyer në destinacion për të huajt, të cilët edhe pse bota është në një kohë të pazakontë, nuk kanë anulluar pushimet nga korriku e më tej.

 

Më shumë

Shkodra

Shkodra, është një nga qytetet më të vjetra të vendit, e themeluar në shekullin e 4-të p.e.s. si qendra e fisit Labeat të Ilirëve të njohur me emrin Skodra. Shkodra është pushtuar disa herë gjatë historisë: Së pari nga Romakët (168 BC), pastaj Serbët (1040), Venedikasit (1396) dhe më në fund nga Osmanët (1479). Qyteti […]

  • © 2017 Albanian Profile Të gjitha të drejtat e rezervuara