e diel 24 tetor 2021
e diel 24 tetor 2021

Hapja e bizneseve duhet të shoqerohet me zbatimin e protokolleve nga bizneset dhe qytetarët.

 

Zv/Ministrja Ikonomi së bashku me Kryeinspektorin e Inspektoriatit Shtetëror të Mbikëqyrjes së Tregut në vizitë në disa subjekte private, për të biseduar me qytetarët dhe për të ndërgjegjësuar biznesin mbi masat që duhet të marrin për të mbrojtur punonjësit dhe konsumatorët.

 

Zbatimi i protokolleve të sigurisë është parakusht për vazhdimësinë dhe operimin e biznesit në të gjithë Shqipërinë.

 

7 maj 2020

 

 

Hapja e Bizneseve

✅ Hapja e bizneseve duhet te shoqerohet me zbatimin e protokolleve nga bizneset dhe qytetaret 📌Zv/Ministrja Ikonomi se bashku me Kryeinspektorin e Inspektoriatit Shteteror te Mbikeqyrjes se Tregut ne vizite ne disa subjekte private, per te biseduar me qytetaret dhe per te ndergjegjesuar biznesin mbi masat qe duhet te marrin per te mbrojtur punonjesit dhe konsumatoret.🔴 Zbatimi i protokolleve te sigurise eshte parakusht per vazhdimesine dhe operimin e biznesit ne te gjithe Shqiperine

Posted by Ministria e Financave dhe Ekonomisë on Thursday, May 7, 2020

Më shumë

Ndërtimi me 20,3%, me peshën më të lartë në totalin e huadhënies

Investimet në ringritjen e tregut të pronave, programi i Rindërtimit dhe projektet në vepra strategjike infrastrukturore, po vijojnë të mbështeten financiarisht nga sistemi bankar.   Banka e Shqipërisë bën të ditur se, në muajin qershor ndërtimin përbënte 20.3% të kredisë së re dhënë për kompanitë private, duke arritur peshën më të lartë në […]

“Bitcoin” futet në tregun shqiptar

Qeveria është duke i hapur rrugë dhënies së licencave në prodhimin dhe shitjen e monedhës Bitcoin. Përmes një projektligji të depozituar në Kuvend, Këshilli i Ministrave propozon të shtojë në ligjin bazë të lejeve dhe licencave edhe ato në sektorët e teknologjisë financiare.   Dy janë licencat bazë që do të jepen në fushën […]

Frutat dhe perimet e Shqipërisë, pa taksë doganore drejt BE deri në 2025

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve bën me dije se eksportuesit shqiptarë mund të eksportojnë produkte bujqësore pa taksë doganore në BE deri në vitin 2025.   Sipas njoftimit Bashkimi Europian ka zgjatur skemën pa taksa për importin e frutave dhe perimeve nga vendet e Ballkanit Perëndimor deri në fund të vitit 2025.   […]

“Suezi” ndikon dhe në Shqipëri: Do ketë vonesa të mbërritjes së mallrave nga Kina

“Bllokimi i anijes në kanalin e Suezit do te sjellë efekte të mëdha në ekonominë globale. Nga ky incident duket se do të preket edhe tregtia e mallrave me Shqipërinë, për shkak të vonesave deri në një zhbllokim të situatës.”   Burimet nga Drejtoria Detare bëjnë me dije për TCH se midis anijeve […]

  • © 2017 Albanian Profile Të gjitha të drejtat e rezervuara